Rab. Nov 30th, 2022

Penulis: admin

Kisah Sunan Kalijaga

Kyaiku.com – Sira Ingkang Sinuwun Kanjeng Sunan Kalijaga Waliyullah Tanah Jawi Langgeng ing Bawana Kanjeng Susuhunan KalijagaDialah “wali” yang namanya paling banyak disebut masyarakat Jawa. Ia lahir sekitar tahun 1450…